Дајте ни крилја :: Годишен извештај


Пристапница

Станете дел од нашето здружение и допринесете кон подобар и посреќен свет...

повеќе >

 


Прашај го докторот

Добијте одговори за сите прашања поврзани со дисфунцкии, хендикеп, ретки болести и посебни потреби...

повеќе >

 


Подарете лек или друго

повеќе >

 


Годишен извештај 2016

Видете документ

 


Годишен извештај 2015

Видете документ

 


Годишен извештај 2014

Видете документ

 


Годишен извештај 2013

Видете документ

 


Годишен извештај 2012

Видете документ

 


Годишен извештај 2011

Видете документ